Skip to main content
Bel ons 070 - 300 0990

De praktijk

Tandartspraktijk Mendeszoon is een groepspraktijk gelegen in Oud-Rijswijk, vlakbij Den Haag. Al meer dan 15 jaar werken wij dagelijks met veel plezier en ambitie aan het leveren van eerste klas mondzorg voor onze patiënten. Onze tandartsen leveren tandzorg in de volledige breedte van het vak.

Het pand

De praktijk is in 2004 opgericht door tandarts Mark Mendeszoon. Toentertijd was het een solopraktijk, maar geleidelijk aan is het team en het pand – een herenhuis - uitgebreid tot wat het nu is. Onze behandelaars hebben een hechte band met onze patiënten en kennen, door de vaak lange zorgrelatie die wij met hen hebben, bijna al onze patiënten. Persoonlijke aandacht is iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan.

In 2016 is de praktijk verbouwd en uitgebreid naar vier behandelkamers. Hierdoor zijn er nu twee verdiepingen beschikbaar voor tandheelkundige behandelingen. De praktijk is modern uitgerust met high-end technieken. De ontwikkelingen in de tandheelkunde gaan op veel gebieden razendsnel. Digitale tandheelkunde is een ontwikkeling die de komende jaren onvermijdelijk zal zijn. Wij willen hierin voorop lopen.

Kwaliteit
Zorg op maat
Vertrouwen
Transparantie
Flexibiliteit

Onze huisregels

Uw mobiele telefoon graag uit of op vliegtuigmodus zetten als u in onze behandelkamer bent.

Huisdieren graag thuislaten in verband met de hygiëne in de praktijk.

Roken is niet toegestaan in de praktijk.

Graag per persoon de behandelkamer binnengaan; uitzonderingen daargelaten. Kinderen mogen onder begeleiding van één ouder of verzorger naar binnen.

Zeg uw afspraken minimaal 48 uur van tevoren telefonisch of per mail af. Zo kunnen wij nog andere patiënten helpen.

Te laat afgezegd? Indien u te laat bent met afzeggen is er een grote kans dat wij de gereserveerde tijd in rekening brengen.